Selecteer een pagina
Coach Ad

Word je onrustig, raak je een beetje in paniek, vliegt alles je aan, ga je op de automatische piloot verder en zie je wel waar het schip strandt? Dan kunnen wij je wellicht op een andere gedachte brengen of op een ander spoor zetten!

Ik ben Ad van Zetten en heb als mede-eigenaar van Tandtechniek Zeist ook tegenslagen mee gemaakt. Ik ben  al meer dan 35 jaar ondernemer in een bedrijf waar we werken met een team van ruim 20 personen. In het verleden hebben we regelmatig koerswijzigingen uitgevoerd, een fusie en een verkoop meegemaakt ook door de omstandigheden.

De hele markt verandert in welke branche dan ook. Daarom moet je zelf ook steeds veranderen, kijk eens achterom en vraag je af of je dat gedaan hebt!

Zijn er zaken die jou aanspreken door mijn kennis, zodat ik jou misschien weer op het goede spoor kan brengen? Dan ben ik er voor jou. Ik zal je helpen jou de spiegel voor te houden!

Ik wil graag Zeister ondernemers helpen door mee te kijken en waar nodig te adviseren. Maar uiteindelijk moet je het wel zelf doen. 

Wil jij in contact komen met een van de coaches?

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met coördinator
Arnout van Dijk: arnout@kurago.nl.

Bekijk hier onze Privacyverklaring.