Selecteer een pagina
Coach Wouter

Mijn naam is Wouter van Veluw. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in ons familiebedrijf Van Veluw Beheer BV, heb ik in 1996 alle familieleden uitgekocht en ben ik eigenaar geworden van Van Veluw Beheer B.V. en de daarbij behorende 4 dochterondernemingen.

Toen alles op de rit stond, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb ik in 2001 een koeriersdienst uit IJsselstein overgenomen en in een later stadium nog een aantal vervoerders gekocht en toegevoegd aan dit bedrijf.

De koeriersdienst heb ik vanaf 2008 weer in delen verkocht aan de toenmalige bedrijfsleider en gelukkig gaat het hem nog steeds goed.

In 2006 kreeg ik het aanbod om 2 bedrijven over te nemen, te weten: medaillefabriek Stol B.V. uit Culemborg en de Koninklijke Begeer B.V. uit Zoetermeer. Dit was voor mij een bijzondere uitdaging omdat ik deze 2 bedrijven heb ik ondergebracht bij Van Veluw Beheer B.V. Alle bedrijven heb ik per 1 januari 2008 ondergebracht in ons huidige pand aan Woudenbergseweg in Zeist (gebouw met de ronde grasdaken tegenover Oud London).

In 2017 heb ik van businessclub Ondernemen, als beste ondernemer van de regio, de Gouden Parel in ontvangst mogen nemen.

Door al deze ervaringen kan ik jou, als ondernemer met jouw ‘problemen’, misschien helpen en/of bijstaan.

Wil jij in contact komen met een van de coaches?

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met coördinator
Arnout van Dijk: arnout@kurago.nl.

Bekijk hier onze Privacyverklaring.