Selecteer een pagina
Coach Hans

Mijn naam is Hans Haaksman, ik ben al 43 jaar zelfstandig ondernemer. In 1976 ben ik, samen met mijn vrouw Lillibeth, op de Schaerweijdelaan Bloemencentrum Haaksman gestart. Tot 2005 hebben wij dit bloemencentrum gehad. In 1980 zijn wij begonnen met Tuincentrum De Kroost, dat is in 1997 verplaatst naar De Bilt. Later werd het Europatuin De Bilt (tot 2002).

Vanaf 1997 voeren wij het bedrijf Hama Vastgoed dat zich bezighoudt met  de verhuur van vastgoed. In het vastgoed is veel veranderd in de laatste jaren, zowel op het gebied van winkels als op het gebied van kantoren.

Naast het runnen van onze eigen bedrijven, ben ik 12 jaar voorzitter geweest van de BCB (Business Contact De Bilt-Bilthoven) en had ik met diverse ondernemers te maken. Natuurlijk vind ik het heel mooi om kennis te delen, kennis waarmee  je een collega  ondernemer kunt helpen. Als ondernemer hebben we allemaal de ups en downs meegemaakt, alleen moet je elke dag weer als een nieuwe uitdaging zien. Met deze visie in combinatie met mijn advies en ervaring hoop ik andere ondernemers te kunnen helpen.

Soms is een goed gesprek al genoeg om iemand weer verder te helpen!

Wil jij in contact komen met een van de coaches?

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met coördinator
Arnout van Dijk: arnout@kurago.nl.

Bekijk hier onze Privacyverklaring.