Selecteer een pagina
Coach Arnout

Ondernemen, het zit niet altijd mee. Ook hier geldt: in voor- en tegenspoed. Soms sta je er alleen voor. Dan is een klankbord, iemand die met je meedenkt of je een spiegel voorhoudt, wel eens prettig. Dat wil ik voor jou als Zeister ondernemer doen. Spiegelen, je verder helpen.

Wie ik ben? Arnout van Dijk. Vanaf 1991 heb ik al zelf van het ondernemerschap heb geproefd ‘aan de verkeerde kant van de bar’ (speciaalbiercafé) en later werkzaam geweest als bedrijfsadviseur in het MKB bij diverse adviesbureaus. In 2006 naar Zeist verhuisd en sinds 2010 weer als ondernemer aan de slag, gericht op duurzaam ondernemerschap. Duurzaam houdt voor mij in dat je kijkt naar de lange termijn: hoe zorg je er als ondernemer voor dat je over 10 jaar nog bestaat en niet de deur moet sluiten. Daarbij hoort ook dat je kijkt naar Mens en Milieu. Kortom: duurzaam, maatschappelijk verantwoord ondernemen en Mens, Milieu en Middelen in balans brengen.

Naast mijn inzet voor Zeister Ondernemers Voor Zeister Ondernemers ben ik betrokken bij de diverse lokale projecten als elektrische deelbakfietsen, de elektrische deelauto’s, Knooppunt Zeist met de circulaire munt voor Zeist en diverse andere lokale en maatschappelijke projecten. Ik houd er van kansen te zien, te benutten en jou als ondernemer te stimuleren die te pakken. Als de klik er is, stel ik ook graag mijn netwerk voor je open.

Keertje kop koffie drinken om te kijken wat ik aan jouw bedrijfsontwikkeling kan bijdragen?

Soms kan dat ene zetje net even helpen, zolang jij maar achter het stuur blijft.

Wil jij in contact komen met een van de coaches?

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met coördinator
Arnout van Dijk: arnout@kurago.nl.

Bekijk hier onze Privacyverklaring.